Deze website gebruikt cookies.

Terugbetaling lidgeld mutualiteiten

Heel wat mutualiteiten geven een tegemoetkoming aan leden die actief bewegen en die in dit kader lidgeld betalen. De bedragen en voorwaarden verschillen van mutualiteit tot mutualiteit, van regio tot regio en vaak wordt ook een onderscheid gemaakt naar leeftijdsgroepen. Het terug te vorderen bedrag kan oplopen tot wel €29.

Om de tegemoetkoming te ontvangen moet je een attest indienen. Het attest vind je terug op de website van je mutualiteit of je kan navraag doen bij je kantoor. Stuur per post het standaarddocument van je mutualiteit op naar Grote Routepaden vzw Beatrijslaan 72, 2050 Antwerpen. Voeg hierbij een postzegel en wij sturen je het ingevulde document terug.

Ook een getekend attest van de vereniging zelf wordt doorgaans als geldig document door de mutualiteit ontvangen. Wij kunnen voor jou zo'n gepersonaliseerd attest opmaken. Stuur hiervoor een mailtje naar info@groteroutepaden.be met als onderwerp "Tegemoetkoming lidgeld". Vermeld je naam, voornaam en adres. Wij mailen je een attest terug dat je kan printen en afgeven aan je mutualiteit.