Deze website gebruikt cookies.

Via spoorpaden naar Stavelot en Malmedy Langs de grenzen van de Oostkantons Deel 4

Na zijn rondrit langs de grenzen van het Groothertogdom, ging onze redacteur op zijn ‘grens’elan verder en begon in 2021 aan de verkenning van de vierde regio van ons land. De Oostkantons grenzen aan het Groothertogdom, Wallonië en Duitsland en dat levert een fietslus op van zowat 350 km. In de laatste aflevering betrekken we twee oude spoorwegen in een lus die loopt langs Stavelot, Malmedy en Waimes...

 • Jaargang 2022 - nr 5
 • Pagina 40
 • Land België, Duitsland, Luxemburg
 • Bestemming Hoge Venen
 • Auteur Ward Van Loock

Gerelateerde artikels

 • Osthertogenwald

  Grote Routepaden

  Door het Oosthertogenwoud, Langs de grenzen van de Oostkantons Deel 1

  Na zijn rondrit langs de grenzen van het Groothertogdom ging onze redacteur op zijn ‘grens’elan verder en begon in 2021 aan de verkenning van de vierde regio van ons land. De Oostkantons grenzen aan het Groothertogdom, Wallonië en Duitsland en dat levert een fietslus op van zowat 350 km. Op Weg krijgt opnieuw de primeur van enkele dagtochten.

  Lees meer
 • Drakentanden

  Grote Routepaden

  Het Hocheifel-natuurpark, Langs de grenzen van de Oostkantons, Deel 2

  Na zijn rondrit langs de grenzen van het Groothertogdom, ging onze redacteur op zijn ‘grens’elan verder en begon in 2021 aan de verkenning van de vierde regio van ons land. De Oostkantons grenzen aan het Groothertogdom, Wallonië en Duitsland en dat levert een fietslus op van zowat 350 km. Tijdens deze dagtocht word je volledig ondergedompeld in de rust van het grensoverschrijdende Natuurpark Hoge Venen-Eifel.

  Lees meer
 • Monschau a d Rur

  Grote Routepaden

  Twee dagen langs Rur en Vennbahn, Langs de grenzen van de Oostkantons Deel 3

  Na zijn rondrit langs de grenzen van het Groothertogdom, ging onze redacteur op zijn ‘grens’elan verder en begon in 2021 aan de verkenning van de vierde regio van ons land. De Oostkantons grenzen aan het Groothertogdom, Wallonië en Duitsland en dat levert een fietslus op van zowat 350 km. Tijdens deze tweedaagse fietstocht is de Rur twee dagen lang de rode draad en speelt ook de Vennbahn een verkeersvrije hoofdrol.

  Lees meer
 • Ravel44aHockai

  Grote Routepaden

  Via spoorpaden naar Stavelot en Malmedy Langs de grenzen van de Oostkantons Deel 4

  Na zijn rondrit langs de grenzen van het Groothertogdom, ging onze redacteur op zijn ‘grens’elan verder en begon in 2021 aan de verkenning van de vierde regio van ons land. De Oostkantons grenzen aan het Groothertogdom, Wallonië en Duitsland en dat levert een fietslus op van zowat 350 km. In de laatste aflevering betrekken we twee oude spoorwegen in een lus die loopt langs Stavelot, Malmedy en Waimes.

  Lees meer