Deze website gebruikt cookies.

Vrijwilliger worden

Ben je een fervent wandelaar of fietser en wil jij je graag tijdens je vrije tijd inzetten voor Grote Routepaden? Dan kan je ons team op verschillende manieren versterken. Wij bieden je een toffe sfeer, de nodige ondersteuning en leuke sociale contacten. Verder  geniet je van bijeenkomsten met andere vrijwilligers & onze professionele medewerkers en bouw je mee aan een sterke vereniging.

Stap of fiets  mee in ons verhaal en raadpleeg hieronder de mogelijkheden. Heb je nog andere specifieke vaardigheden waarmee je ons kan ondersteunen?  Neem contact.

Nieuw item

Onderhoud GR-paden

Laat jij je tijdens het wandelen ook graag leiden door de wit-rode streepjes? Weet je uit ervaring hoe belangrijk het onderhoud van de bewegwijzering is? Dan kan je als vrijwilliger meehelpen om de markering in goede staat te houden.

Lees meer

Nieuw item

Ondersteuning Fietswerking

Draag jij al heel wat langeafstands fietsreizen, beleidservaring of fietskennis mee op je bagagerek? Wil je helpen om de fietstoekomst van Grote Routepaden mee vorm te geven? Dan ben jij de geknipte vrijwilliger voor ons fietsteam.

Lees meer

Nieuw item

Medewerking gidsen

Grote Routepaden geeft in eigen beheer  wandel- en fietsgidsen uit. Aan deze producten werkt een heel team van vrijwilligers. Dit team willen we graag uitbreiden met cartografen, grafisch vormgevers, taalvirtuozen en fotografen.

Lees meer

Nieuw item

Redactie
Op Weg

Kijk je altijd reikhalzend uit naar het volgende nummer van ons magazine Op Weg? Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers met een vlotte pen of een goed fototoestel, en dat voor boeiende reportages, leuke columns, inspirerende interviews of nuttige materiaalinfo, …

Lees meer

Provinciaal coördinator Limburg

Meer dan 240 vrijwilligers dragen in Vlaanderen de waarden uit van Grote Routepaden en worden per provincie opgeleid, begeleid en aangestuurd door een coördinator. Voor de provincie Limburg zijn wij op zoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen. Ben jij communicatief en een teamspeler? Kunnen we organisatorisch op je rekenen en heb je een passie voor langeafstandswandelen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om het Limburgse team te vervoegen. Deze functie is onbezoldigd.

Meer info  >