Deze website gebruikt cookies.

Grote Routepaden Vrijwilligersweekend 2023

18 oktober 2023
Nieuw item

Een 100-tal vrijwilligers

Een honderdtal vrijwilligers van Grote Routepaden verzamelden op 7 en 8 oktober in de Oude Abdij van Kortenberg voor ons vrijwilligersweekend, waarop informatie, uitwisseling en ontmoeting centraal staat. De jaarlijkse groepsfoto kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Toekomst en verleden van GR

Tijdens informatie- en brainstormsessies werd vooruitgeblikt op de verschillende projecten binnen onze organisatie, maar er was ook aandacht voor de geschiedenis van onze paden die grondig in kaart gebracht werd door stagiaire Jos.

Nieuw item
Nieuw item

Natuur en cultuur in Vlaams-Brabant

We leerden de streek ook beter kennen en gingen onder meer op bezoek in Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren en het Arboretum van Wespelaar.

Wandelen en fietsen

Op zondag was er uitgebreid tijd om te wandelen en fietsen.  De Vlaams-Brabantse GR-vrijwilligers leidden ons langs de mooiste paden, en die liepen voor een groot stuk langs Streek-Gr Groene Gordel.

Nieuw item
Nieuw item

Ook vrijwilliger worden

Ook interesse om GR-vrijwilliger te worden? Onze vrijwilligers onderhouden de signalisatie, werken mee aan topogidsen, ondersteunen de fietswerking, schrijven voor Op Weg... Heel uiteenlopende taken dus, voor iedereen wat wils. Meer info vind je op de pagina 'Vrijwilliger worden'.

Foto's: Filip De Blieck