Deze website gebruikt cookies.

Vrijwilligersweekend Grote Routepaden

31 oktober 2022
Nieuw item

Ruim 100 vrijwilligers...

Een honderdtal vrijwilligers van de Grote Routepaden verzamelden op 8 en 9 oktober in de jeugdherberg van Bokrijk voor ons vrijwilligersweekend.  Een ideaal moment dus voor een grote groepsfoto!

De toekomst van de GR

Tijdens informatie- en brainstormsessies werd vooruitgeblikt op de verschillende projecten binnen onze organisatie: een aantal aangepaste en nieuwe topogidsen, nog verbeterde GR-routes, onze fietsreishelpdesk... Er werd ook uitgebreid ingegaan op de kwaliteitscriteria van de GR -paden en de missie van Grote Routepaden.

Nieuw item
Nieuw item

Cultuur in Limburg

Limburg verkennen stond ook op het programma, we bevonden ons immers in de mooie voormalige mijnstreek rond Genk. We trokken naar C-Mine, de cités en het kunstproject Labiomista.

Wandelen en fietsen

Op zondag trakteerden de Limburgse GR-vrijwilligers ons op een prachtige wandeling, waarbij ze al een tipje van de sluier oplichtten van een route langs de voormalige mijnsites die momenteel uitgewerkt wordt. De fietsers vertrokken dan weer voor maar liefst 70 kilometers langs de groene Limburgse fietspaden.

Nieuw item
Nieuw item

Vrijwilliger worden?

Ook interesse om GR-vrijwilliger te worden? Onze vrijwilligers onderhouden de signalisatie, werken mee aan topogidsen, ondersteunen de fietswerking, schrijven voor Op Weg... Heel uiteenlopende taken dus, voor iedereen wat wils. Meer info vind je op de pagina 'Vrijwilliger worden'.