Deze website gebruikt cookies.

Wandelen

GR-arrangementen

Wandelen zonder bagage - Wandelen zonder zorgen

“Het ideale geschenk om jezelf of je beste wandelmaatje eens goed te verwennen!”

  • Er zijn formules mogelijk voor één, twee en soms drie nachten. Boeken kan het hele jaar door, Grote Routepaden werkt hiervoor samen met Anders Reizen.
  • Voor een warm onthaal, een goed bed, lekker eten en het transport naar of van de wandelingen zorgt de hotelier. Je verblijft in één hotel, op basis van volpension (met lunchpakket).
  • Ga zorgeloos op pad aan de hand van kant- en klare beschrijvingen. Je ontvangt de kaarten en het gpx-bestand van de tochten. Je wandelschoenen aantrekken is het enige wat je zelf hoeft te doen.

"Deze arrangementen mikken op wandelaars, die naast een actief dagprogramma ook de gemoedelijke sfeer van een familiaal hotel of B&B met een verzorgde keuken op prijs stellen. Men kan onbezorgd wandelen, de uitgestippelde wandeltrajecten liggen klaar. Je hoeft alleen te boeken en… te genieten!"


Nieuw item

Fruitig Haspengouw

Een met holle wegen doorkliefd heuvellandschap, vol akkers en boomgaarden, vormen de ingrediënten van je wandeldag. Je overnacht in een comfortabele kasteelhoeve in Voort.

Lees meer

Nieuw item

Maas & Mergelland

Het golvende landschap biedt vele hoogtepunten en verrassende panorama's. Je logeert in een prachtig gerestaureerde hotelhoeve*** in Riemst.

Lees meer

Nieuw item

Brabants Pajottenland

Je trekt langs golvende akkers, kleine dorpjes, vierkantshoeven en kastelen. Logeren doe je in een modern, sfeervol gastenhof*** in OLV-Lombeek.

Lees meer

Nieuw item

Hageland

Je ontdekt een landschap met heuvelruggen, broeken, beemden, bossen en wijngaarden. Je overnacht in een charmehotel*** in Rillaar. Van mei tot september met glampingformule.

Lees meer

Nieuw item

Zwalm & Vlaamse Ardennen

Laat je verrassen door pittige hellingen, oude bossen en rustige dorpjes. Je overnacht in een comfortabele B&B nabij het landelijke Brakel. Optie: basic formule in een pod.

Lees meer

Nieuw item

Kalmthoutse Heide

Wandel door uitgestrekte heidevlakten en langs vele vennen en oude landduinen. Je logeert in een trendy hotel*** in Heide-Kalmthout, vlak aan de ingang van het natuurgebied.

Lees meer

Nieuw item

In en om Voeren

Je stapt door golvende landschappen met weiden en bossen. Laat je na een wandeldag verwennen in een schitterend gerestaureerde vierkantshoeve*** in 's Gravenvoeren.

Lees meer

Nieuw item

Heuvelland - Westhoek

Laat je meevoeren door tal van natuurgebieden, over getuigenheuvels en langs herdenkingsplaatsen uit 'den Grooten Oorlog' (erkend als Unesco Wereldergoed). Je bent te gast in een comfortabel hotel*** op de Monteberg.

Lees meer