Deze website gebruikt cookies.

Pieterfietspad

Het Pieterfietspad - 580 km Fietsen van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht (of omgekeerd)

 • leden: 17,91
 • niet-leden: 19,90
Op voorraad Direct leverbaar

leverperiode: 3 à 5 dagen

 • Taal Nederlands
 • Route Pieterpad
 • Datum uitgifte 10/2023
 • Uitgever Nivon
 • ISBN 9789083210728

Meer info

Het Pieterpad is een begrip in Nederland. Met deze kaartenset van de makers van het Pieterpad kun je nu een vergelijkbare tocht maken met de fiets, rolstoel of scootmobiel. Tussen het uiterste noorden en het uiterste zuiden van het land leg je in totaal ca. 580 km af via het Pieterfietspad. Het grootste deel van de route voert over andere wegen en paden dan de wandelroute. Het Pieterfietspad is dan ook echt een andere route dan het Pieterpad, maar je komt natuurlijk wel door dezelfde streken en landschappen en door alle etappeplaatsen. 

Het Pieterfietspad voert door alle etappeplaatsen van het Pieterpad.  De route is daardoor geschikt om zelfstandig af te leggen, maar kan ook door wandelaars worden gebruikt om aan het eind van een wandeletappe via een aantrekkelijke route weer terug te fietsen, of andersom. De route maakt gebruik van het knooppuntensysteem en is daardoor eenvoudig te volgen.

De uitgave van het Pieterfietspad bestaat uit een set van twee kaarten waarop de route is ingetekend. Ook vind je op de kaart het hele fietsknoopuntennetwerk, toeristische informatie en ca. 150 interessante kijkpunten. De kijkpunten worden beschreven in een apart boekje bij de kaartenset. Het geheel is gebundeld in een fraai mapje.

Dus stap op en verken Nederland vanaf het Pieterfietspad!

 

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikels

 • Pieterpad

  Grote Routepaden

  Het Pieterpad

  5 september 2011. We trekken met de trein naar Pieterburen, helemaal in het noorden van Nederland. Hier vertrekt het Pieterpad, het langste wandelpad van Nederland. Eindpunt is het meest zuidelijke punt van Nederland, de Sint-Pietersberg bij Maastricht. Aangezien we nog even tijd hebben, bezoeken we in Pieterburen de zeehondencreche. Leuke diertjes, die daar goed verzorgd worden wanneer ze aanspoelen of hun moeder verloren zijn.

  Lees meer