Beurswedstrijd

Naar aanleiding van de Fiets en Wandelbeurs presenteren we een wedstrijd waar zowel Op Weg-lezers als bezoekers van de GR-stand op de beurs aan kunnen deelnemen. Aarzel niet en maak kans op één van onze drie avontuurlijke prijzen op maat van elke wandelaar of fietser. Deelnemen kan tot 28 februari hier online of op de beursstand van Grote Routepaden.

Eerste prijs

Met gezin of vrienden overnachten in Poperinge

Een weekendverblijf van 2 nachten in ’t Vakantiehuisje in Poperinge, een warm en stijlvol ingerichte vakantiewoning die plaats biedt aan 8 personen. Poperinge is de uitvalbasis bij uitstek voor uitstapjes naar Ieper, Heuvelland en de Belgische kust. Wandelaars worden ondergedompeld in de Sporen van de Grote Oorlog en fietsers kunnen zich laten leiden door de Vlaanderen Fietsroute.

Meer info op www.tvakantiehuisje.be.

''''

Tweede prijs

Op stap met een Dagrugzak van The North Face

Of je nu naar het werk of een weekendje weg gaat, op de nieuwe Rodey-rugzak van The North Face kan je vertrouwen. Dankzij de ruime vakken is er genoeg plaats voor alles wat je nodig hebt tijdens een dagje weg. Je water bewaar je in de twee mesh-zakken, zodat je de hele dag vooruit kan. Reflecterende tabjes en banden zorgen voor 360 graden-zichtbaarheid op donkere avonden.

www.thenorthface.eu

''

Derde prijs

De wereld ontdekken met ‘Trotter Reizen’
Dit boek is een onuitputtelijke bron van inspiratie om de mooiste, boeiendste, uniekste en vreemdste plekken ter wereld te ontdekken.  Met ook een lijst van de beste trektochten en de mooiste fietsroutes ter wereld! Om weg te dromen vanuit je luie zetel of inspiratie te krijgen voor een volgende vakantie.
www.lannoo.be/nl/trotter-reizen

''

Bij deelname aan onze wedstrijden gaat u akkoord met ons Privacy Beleid.

Wedstrijdformulier