Deze website gebruikt cookies.

3 x wandelgids Dwars door België GR 129

Bij de gesmaakte televisiereeks ‘Dwars door België’ op Eén hoort ook een handige wandelgids. Televisiemaker Arnout Hauben neemt je in zijn boek mee op zijn 500 km lange tocht op de GR 129.

Arnout Hauben trekt dwars door België, van Brugge naar Aarlen. Hij volgt daarbij de wit-rode strepen van de GR 129, het langste bewegwijzerde wandelpad van ons land.

Van de Polders tot de Belgische Provence, langs bossen, velden en rivieren. Onderweg houdt Arnout halt bij bijzondere plekken met een eigen verhaal. Hij vertelt je meer over onze roemruchte vaderlandse geschiedenis, maar ook over de petites histoires, die minstens even boeiend zijn.

Met deze praktische wandelgids kan je de voettocht van meer dan 500 kilometer zelf maken. In 23 wandelingen ga je op ontdekking door België en zie je ons land zoals je dat nooit eerder zag. Grote Routepaden stond in voor het ontwerp van de kaartjes in de gids. Van elke dagetappe is een overzichtskaartje gemaakt (schaal 1: 80.000 tot 1:110.000). Daarnaast krijg je ook heel wat info over bezienswaardigheden en verborgen parels onderweg.

Prijs: 20€  |te koop in de webshop  van Grote Routepaden

Deze wedstrijd loopt tot 31 oktober 2020.

Nieuw item

  • Wedstrijdvraag

  • Schiftingsvraag


  • Contactgegevens