Deze website gebruikt cookies.

Beurswedstrijd 2020

Eerste prijs

Een arrangement in Hotel-Brasserie l’O de Vie.

Win een verblijf van 2 nachten met ontbijt voor 2 personen in Velm, in de prachtige Haspengouwse natuur met zijn kenmerkende glooiende landschap. In de stijlvolle kasteelkamers van het gerenoveerde neoclassicistische Kasteel Peten is het heerlijk wegdromen. Je kan rechtstreeks de velden in om te wandelen of te fietsen tussen de akkers en boomgaarden. Sint-Truiden is niet ver.

www.lodevie.be

Nieuw item

Tweede prijs

2 x een Ortlieb Back-Roller set plus een Ortlieb stuurtas

Robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten. Doordat hij is uitgevoerd met een hermetische rolsluiting, zorgt deze klassieker ervoor dat je bagage veilig verpakt en optimaal beschermd op de eindbestemming aankomt. Dankzij het Quick-Lock2.1 systeem kan je de tassen snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen. Als extra krijg je er een stevige, waterdichte en compacte stuurtas van Ortlieb bovenop. Met een inhoud van vijf liter biedt deze stuurtas voldoende plaats voor spullen die je onderweg graag bij de hand wil hebben.

www.ortlieb.com

Nieuw item

Derde prijs

Met lichte tred
Het boek Met lichte tred is niet bestemd om in je rugzak mee te nemen, wegens te zwaar. Het is bedoeld om voor of na de wandeling te lezen. Het filosofisch getinte boek is een hommage aan lopen en wandelen en tevens een ‘wandeling door de cultuurgeschiedenis’. Ton Lemaire schrijft in 14 hoofdstukken over de Franse romantiek (Rousseau), de Duitse Wanderlust en fervente dichters/wandelaars als de Britse Wordsworth. Wandelen fungeert als tijdelijke ontsnapping aan een turbulente wereld, een soort zwijgend protest van een rebel. De schrijver roept dan ook op: ”Wandelaars uit alle windstreken, weest weerbaar en blijft wandelen”.

prijs: € 22,99
Uitgeverij: amboanthos

Nieuw item

  • Wedstrijdvraag





  • Schiftingsvraag


  • Contactgegevens