Deze website gebruikt cookies.

FOTO wedstrijd

Eerste prijs 

Een overnachting voor 2 personen in Gasterij Het Marum in Brecht. Gelegen recht op je pad, aan de poort van natuurgebied Het Marum, wandel je voorbij onze sfeervolle B&B Gasterij het Marum. Wegdommelen, gezelligheid, pure verwennerij…. Wakker worden in een van de vijf ruime en sfeervolle kamers… Helemaal tot rust komen kan bovendien in de nabijgelegen wellness. Zowel de GR 5 als het fietsknooppuntennetwerk passeren vlakbij, wandelaars en fietsers vinden dus ongetwijfeld wat ze zoeken.

Tweede prijs

Een paar gloednieuwe wandelschoenen LOWA EXPLORER GTX MID. Je mag zelf kiezen tussen de hoge of de lage variant, en uiteraard tussen het heren- of het damesmodel. Deze casual trekkingschoen met ultiem draagcomfort past zich flexibel aan de avontuurlijke drang van mensen aan. Het robuuste splitleer met een modern reliëf is in combinatie met het opvallende ontwerp van de dempende tussenzool van LOWA DynaPU®+ een echte blikvanger. Meer info op www.lowa.be.

Derde tot zesde prijs

Vier recent heruitgegeven standaardwerken van Uitgeverij Lannoo:

De publieksprijs

Een Berkeley Duffel – M reistas van The North Face. Makkelijk over je schouder te hangen en toch een inhoud van 49 liter. Met deze tas reis je onbezorgd. Met de verwijderbare riemen kan je hem bovendien ook tot een rugzak omvormen. Meer info op thenorthface.eu.