Deze website gebruikt cookies.

Welkom op onze nieuwe website

20 januari 2020

Dat onze nieuw website mooier en beter is dan de vorige moet je zelf maar ontdekken.
Al kunnen we niet nalaten de 10 belangrijkste wijzigingen mee te geven.

Nieuw item

1

Dankzij het aangepast mobielvriendelijk ontwerp zorgen we ervoor dat de website toegankelijk is vanop eender welk toestel.

Nieuw item

2

Geïnspireerd door ons eigen magazine Op Weg kozen we een nieuwe look & feel. Voor het kleurenpalet lieten we ons inspireren door de natuur en haar zachte tinten. 
Naast een grijsblauw basislogo gebruiken we een groene versie voor fietsinitiatieven en een rode voor wandelinitiatieven.

Bekijk de nieuwe logo's

Nieuw item

3

De indeling is gebaseerd op de hoofdpijlers van onze werking. Er is een overkoepelende portaalsite, een afzonderlijke deelsite met uitsluitend fietsinformatie en een met uitsluitend wandelinformatie. Ook ons magazine Op Weg kreeg haar eigen landingspagina.

4

Het hoofdadres van de website blijft groteroutepaden.be. Om rechtstreeks naar de fietssite te gaan, gebruik je fietsen.groteroutepaden.be. Voor de wandelsite is dat wandelen.groteroutepaden. be.

Nieuw item

5

Alle artikels van Op Weg zijn verenigd in één geweldige artikeldatabank, inclusief handige zoekfilters.
De detailpagina van een artikel omvat minstens een korte introtekst en een pdf van het volledige artikel. Soms voegt de auteur nog extra info toe, zoals een etappe-overzicht of een logieslijst.

Opgelet! De detailpagina's van een artikel zijn enkel toegankelijk voor leden!

Ontdek het hier

Nieuw item

6

Onze routepagina’s kregen een grondige make-over. Vanuit een overzichtskaart kan je nog steeds doorklikken naar de gewenste route, maar je kan nu ook zoeken op zoekterm of routelengte. Op de detailpagina’s verschijnt nu ook het hoogteprofiel van de route, plus een brede waaier aan afdruk- en downloadmogelijkheden.

Fietsroutes
Wandelroutes

Nieuw item

7

De fiets- en wandeltochtsuggesties zijn enkel toegankelijk voor leden en bevatten tips uit Op Weg of trajecten van georganiseerde tochten.

Met de routeplanners  voor respectievelijk fietsers en wandelaars, kan je zelf tochten uitstippelen.

Ook de Treinstappers en Dagstappers zijn nu te raadplegen op een interactieve kaart.

Nieuw item

8

De webshop is geoptimaliseerd met extra info en nieuwe zoekopties.
Je vindt er nu ook cadeaubonnen en wie onze nieuwsbrief en onze sociale media in het oog houdt, zal af en toe botsen op tijdelijke actiecodes.

Naar de webshop

Nieuw item

9

Ook onze activiteitenkalender heeft nu een overzichtelijk filtersysteem en een toegankelijke structuur.

Naar de kalender

Nieuw item

10

Als lid of gebruiker van onze website krijg je nu je eigen plekje. Eens ingelogd, kan je in je eigen klantenzone makkelijk het overzicht bewaren op al je gegevens en bestellingen.

Nieuw is dat je de mogelijkheid hebt om ook je favoriete artikels, producten of routes te bewaren. Als een inspiratiehoekje voor toekomstige tochten.