Op weg

Op Weg” verschijnt zes maal per jaar en is hét tijdschrift voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking.

Je krijgt een stroom aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld.

Op Weg bundelt actueel wandel- en fietsnieuws  over boeken, kaarten en websites. Je vindt er avonturen van lezers en interviews met gedreven wandelaars en fietsers.  En je leest er wat bij Grote Routepaden en elders rond lange afstandsroutes gebeurt.

‘Op Weg lezen en vertrekken’, zo simpel mag het zijn.

Blader even mee

Op Weg op tablet

Je kan het magazine Op Weg ook lezen op je tablet.  Download de gratis app en lees je favoriete magazine altijd en overal. Klik hier voor meer info.

Wedstrijd

Elk nummer organiseert Op Weg een wedstrijd met één of meerdere schitterende prijzen. Vaak mogen we ook boeken wegschenken. Leuke gidsen om je volgende fiets- of wandelvakantie te plannen. Klik hier voor een overzicht van de lopende wedstrijden.

Lezers aan het woord

Op Weg laat graag zijn lezers aan het woord over hun GR-, LF of ander fiets- en wandelavonturen.
Heb je een mooi verhaal, een verrassende foto of een leuke anekdote? Stuur een mail naar opweg@groteroutepaden.be

Een stukje geschiedenis

Op Weg is gestart als ledenblad en heette aanvankelijk “GR-Berichten”. Later werd het “Recreatief wandelen” en nog later kreeg het gezelschap van het blad “Recreatief fietsen”. Deze beide bladen werden begin 2003 samengevoegd tot het huidige tijdschrift “Op Weg”.


Afbeeldingen