GR tochten Antwerpen

''GR Antwerpen organiseert maandelijks een begeleide dagtocht uit een selectie van de mooiste GR-paden in gans België en net over de grenzen. Wij werken met een flexibele kalender aangepast op feestdagen en schoolvakantie.  Een bus brengt je vanuit Antwerpen naar het vertrekpunt.

Je hebt de keuze tussen een korte wandeling van 18 km a 20 km of een langere  tocht van tussen 20 km en 23 km. Bij de kortere tocht is het tempo lager. Er is een aparte begeleider voor beide.

De bus volgt je tot aan de plaats van de middagpauze, meestal een café waar picknick is toegelaten mits consumptie, soms een picknickplaats. Na de middag rijd die verder naar het eindpunt en/of wacht ergens onderweg om de deelnemers van de kortere afstand eerst op te pikken. Op het einde is eropnieuw een café waar je voor de terugrit nog iets kunt drinken en het toilet gebruiken. Pauzes van ongeveer 45 min tot max 1 uur. Zorg steeds voor aangepaste kledij, wandelschoenen en stokken. Denk ook aan onze chauffeur en breng je pantoffels mee voor op de bus na de wandeling.


WIE?
Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden. Niet-leden kunnen mee als er nog plaatsen vrij zijn vanaf de woensdag vóór de tocht en na telefonisch afspraak of mail.  Zie onderaan Last – Minute en Contact

PRIJS: Leden: 18€ pp, niet leden: 20€ pp

OP EN AFSTAPPLAATSEN BUS

Vaste opstapplaatsen
07u35 Berchem Station (BS): Binnensingel 2600 Berchem. Rijstrook kort in en uitstappen naast de Binnensingel en het plein bij de hoofdingang van het station.
07u45 Crowne Plaza (CP) Generaal Le Grellelaan 10 2020 Antwerpen bus halte van De Lijn voor het Hotel

Extra opstapplaatsen  zie wandelkalender De GRote Bus wanneer deze van toepassing zijn.
8u15 Geel West (GW) via afrit 23  Bushalte van De lijn 
08u15 Turnhout West (TC) via afrit 24 Bushalte van De lijn
08u15 Kemzeke   (KZ) N49 afrit 11 carpool Kemzeke Zuid Reinakkerweg

INSCHRIJVEN

 Je moet lid zijn of je partner en dient steeds vooraf in te schrijven door overschrijving van 16 € pp op de rekening van Grote Routepaden Antwerpen. IBAN = BE94 0015 6270 0514  BIC = GEBA BE BB met vermelding van 
(1) tochtdatum
(2)
Vaste Opstapplaatsen: Berchem Station = BS of Crowne Plaza = CP
Extra Opstapplaats indien van toepassing zie wandelkalender De GRote Bus     
E313        afrit 23 Carpool Geel West = GW     
E34          afrit 24 Turnhout Centrum  = TC      
N49(E34) afrit 11 Carpool Kemzeke Zuid  = KZ    
(3) aantal personen
(4) GSM nr. of eventueel telefoon nr. waarop wij je zeker kunnen bereiken in geval de bus volgeboekt is

Je storting moet ten laatste de dinsdag vóór het vertrek op de bovenvermelde rekening zijn toegekomen. Je wordt enkel verwittigd indien de bus vol is. Dan kan je inschrijving naar een volgende tocht worden overgezet of je kan vragen om terug te storten.

ANNULATIE

Verwittig zo snel mogelijk Ronald Rothwell per tel, sms of mail, ten laatste de dinsdag vóór de tocht. Dan kan je inschrijving worden overgezet naar een volgende tocht of teruggestort. Nadien is er geen terugbetaling of overzetten mogelijk, behoudens uitzonderlijk omstandigheden.

LAST MINUTE

Vanaf de woensdag tot en met de zaterdag voor een tocht als er nog plaatsen vrij zijn verwittigen wij iedereen in de mailinglijst. Daarna kan je bellen, sms’ n of mailen om je in te schrijven. Laat je opnemen in die lijst en blijf je op de hoogte. Als je mee kan, betaal je op de bus met gepaste geld. Leden 18€.  Niet Leden zijn dan ook welkom 20€.

KALENDER
Klik hier voor de kalender met data waarop de tochten georganiseerd door GR-Antwerpen doorgaan. Voor extra info, stratenplan opstapplaatsen, updates en uitgebreide brochure,...  e-mail naar Ronald Rothwell en vraag  ‘graag extra info de GRote Bus’ 

MEER INFO
Voor alle rubrieken Ronald Rothwell: gsm  +32 (0) 473 97 97 04   tel +32 (0) 3 480 80 65
e-mail antwerpen@groteroutepaden.be

Afbeeldingen