GR tochten Antwerpen

''GR Antwerpen organiseert maandelijks een begeleide dagtocht over de mooiste GR-paden in onze streken. Op de tweede, de derde of
de vierde zondag van de maand zondag vertrekt een bus vanuit Antwerpen  richting vertrekplaats. Die kan in Vlaanderen of in de Ardennen liggen en occasioneel zelfs even over de grens.

Je hebt de keuze tussen een korte tocht van +/- 20km en een lange tocht van +/- 25km. Iedereen die 4km/u kan stappen, kan gerust mee. Er is een begeleider vooraan en één achteraan, zowel bij de korte als de lange tocht. De bus brengt je naar het beginpunt van de wandeling. 's Middags is er meestal een café of picknickplaats voorzien, waar je je picknick (zelf mee te brengen) kunt opeten.

Zorg steeds voor aangepaste schoenen en regenkledij. Wandelstokken zijn ook geen overbodige luxe. Na de tocht word je door de bus opgepikt en is er gelegenheid voor toiletbezoek en om nog iets te drinken alvorens de terugrit.


WIE?
Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden.  Niet-leden kunnen mee ter kennismaking, op voorwaarde dat er plaatsen vrij zijn de zaterdag voor de tocht en enkel na telefonische afspraak op 0473/ 97 97 04.

PRIJS: 16 euro pp

OP EN AFSTAPPLAATSEN BUS

Vervanghalte Antwerpen Centrum (ST-BR): Halte De Lijn "Stenenbrug".
Vertrek 07u35

Tijdens de werken aan de Noorderleien vanaf juni 2017 zal de opstapplaats Antwerpen Centrum moeilijk te bereiken zijn.

Berchem Station (BS): Binnensingel 2600 Berchem, busstrook vlakbij de hoofdingang van het station waar de loketten zijn en de fietsenstalling. Vertrek 07u37

Berchem Kerk (BK): Binnensingel 2600 Berchem, Bushalte van De Lijn ‘Willibrorduskerk’ bij Danscafe ‘Memories’. Parkeren in de Uitbreidingsstraat achter de bushalte. Vertrek om 07u40

Crowne Plaza Hotel (CP). Generaal Legrellelaaan, 2020 Antwerpen.
Vetrek: 07u45

Voor een stratenplan met de juiste locaties, zie onderaan 'extra info'. Vraag per e-mail onze uitgebreide brochure in pdf.

INSCHRIJVEN

 Je moet lid zijn of je partner en dient steeds vooraf in te schrijven door overschrijving van 16 € pp op de rekening van Grote Routepaden Antwerpen. IBAN = BE94 0015 6270 0514  BIC = GEBA BE BB met vermelding van 
(1) tochtdatum
(2) opstapplaats: Berchem Station=BS  of Crowne Plaza=CP  Stenenbrug=ST-BR en opstap Berchem Kerk=BK
(3) aantal personen, maximaal 3 per lid
(4) GSM nr. of eventueel telefoon nr. waarop wij u zeker kunnen bereiken voor in geval de bus is volgeboekt is verplicht. (je lidnummer vermelden hoeft niet)                                                      

Wij raden je aan minimaal één maand op voorhand in te schrijvenJ Je overschrijving moet ten laatste de dinsdag vóór het vertrek op de bovenvermelde rekening zijn toegekomen. Je wordt enkel verwittigd indien de bus vol is en dan kan je inschrijving naar wens worden teruggestort of overgeboekt naar een volgende tocht of kan je kiezen om op de wachtlijst te blijven. Er kunnen nog altijd plaatsen vrijkomen en dan word je meteen verwittigd als je mee kan.

Voor vragen over je inschrijving kan je steeds terecht bij Ronald: tel +32 (0)3 480 80 65  gsm +32 (0) 473 97 97 04 of antwerpen@groteroutepaden.be

ANNULATIE

Wie verhinderd is, verwittigt zo snel mogelijk en uiterlijk de dinsdag vóór het vertrek  Ronald Rothwell. 
Tel: 03 480 80 65 - gsm 0473 97 97 04 of per mail naar antwerpen@groteroutepaden.be

Annuleer je ten laatste de dinsdag vóór de tocht, krijg je volledige terugbetaling of kan je overboeken naar een volgende tocht waar plaats vrij is. Vanaf woensdag tot en met de vrijdag is alleen terugbetaling mogelijk  - 2€ Zaterdag enkel indien je plaats kon worden ingenomen. Eveneens - 2€. Op de dag van de tocht of later is er geen recht op terugbetaling.

KALENDER
Klik hier voor de kalender met data waarop de tochten georganiseerd door GR-Antwerpen doorgaan.

MEER INFO
Wil je een gratis brochure met uitgebreid details over de komende tochten? Stuur een mail naar antwerpen@groteroutepaden.be of bel: 03 480 80 65 of 0473 97 97 04.

Afbeeldingen