Deze website gebruikt cookies.

Magazine Naar Inhoud

Magazine

Op Weg

Op Weg is een wandel- en fietsmagazine vol inspirerende tochten, authentieke verhalen en afwisselende rubrieken.

Onze redacteurs nemen je mee naar bestemmingen dichtbij en soms wat verder weg. Je krijgt verhalen over ontmoetingen onderweg, interviews met gepassioneerde wandelaars en fietsers, mooie fotoreportages, belevingen van solitaire trekkers tot het ganse gezin. Je vindt er veel informatie over nieuwe publicaties en routes: een onmisbare inspiratiebron voor iedereen die Op Weg wil.

Nieuw item

Aan een lidmaatschap bij Grote Routepaden is ook een abonnement op Op Weg verbonden. Een lidmaatschap kost €37 (B) of €45 (NL). Leden krijgen 10 % korting bij bestellingen in onze webshop.

Nieuw item

Als lid kan je Op Weg ook gratis digitaal lezen met tal van leuke extra's en je hebt toegang tot de artikeldatabank, met alle artikels van de voorbije jaren. Een handige tool voor wie op zoek is naar info over een bepaalde streek, route of thema.

Wil je een vriend of familielid verrassen met een origineel geschenk? Dat kan via een geschenkabonnement.

Nieuw item

Je kan ook zelf een bijdrage leveren aan het magazine.

De redactie laat graag lezers aan het woord. Heb je een mooi verhaal, een verrassende foto of leuke belevenis onderweg? Mail naar opweg@groteroutepaden.be.

Of misschien wil je adverteren en jouw product in de kijker zetten bij ons trouw publiek? Contacteer dan peter@moizo.be.

Nieuw item

Onze hobby is wandelen, trekken met rugzak... Telkens als de nieuwe Op Weg in de bus valt, kijken we heel benieuwd uit naar nieuwe wandelgebieden die we nog allemaal moeten ontdekken...we komen tijd te kort, dat is een feit. Proficiat met jullie fantastische tijdschrift! Dank

Marc O.

Nieuw item