Deze website gebruikt cookies.

GR 565 Sniederspad - Streek-GR Kempen

450 km bewegwijzerde wandelpaden - 37 suggesties voor dagtochten

 • leden: 12,60
 • niet-leden: 14,00
Op voorraad Direct leverbaar

Levertermijn: 3 dagen

 • Taal Nederlands
 • Kaartschaal 1:50.000
 • Aantal pagina's 200
 • Datum uitgifte 04/2012
 • Uitgever Grote Routepaden
 • ISBN 9789081396431
 • Afmetingen 135 mm x 210 mm

Meer info

Met deze wandelgids haal je dubbel lees- en wandelgenot in huis. In deze uitgave is zowel de GR 565 Sniederspad als de Streek-GR kempen opgenomen. Met de varianten en aanlooproutes goed voor 450 km wandelplezier langs bewegwijzerde paden. Als kers op de taart vind je achteraan de gids 37 suggesties voor dagtochten die gebaseerd zijn op het gebruik van het openbaar vervoer.

De GR 565 of het Sniederspad is het oudste langeafstandswandelpad van Vlaanderen. Het voert je over 121 km van Deurne bij Antwerpen tot Bladel, net over de Nederlandse grens. De route is zoals steeds in twee richtingen bewegwijzerd met de bekende wit-rode streepjes. De GR brengt je langs schitterende parklandschappen van de hoven van playsantie. Daarna door de bossen van de Lilse Bergen. Vervolgens een mix van fraaie landschappen langs kanalen, weilanden en heidevelden.

De Streek-GR kempen is geel-rood bewegwijzerd en telt 253 km. Hij brengt je van Baarle over Hoogstraten en Oostmalle tot in Herentals. Daarna via Turnhout en Ravels terug tot Baarle. Als supplement zijn er verbindingen tussen Oostmalle en Turnhout en tussen Herentals en Geel voorzien. Handig om een aantal kortere wandellussen uit te stippelen.

In de topogids vind je nauwkeurige routebeschrijvingen, uitgebreide gegevens over openbaar vervoer, toeristische en streekinformatie. De trajecten worden weergegeven op topografische kaarten van het Nationaal Geografisch Instituut op schaal 1:50.000. Naast de trajecten vind je referentiepunten die verwijzen naar de routebeschrijvingen. De gids heeft een handig formaat van 13,5 x 21 cm. Hij is rijkelijk geïllustreerd met sfeervolle kleurenfoto’s. In de uitvouwbare covers vind je de overzichtskaart van het wandelgebied en een schematisch weergave van alle GR-paden in Vlaanderen.

Dankzij het handig formaat gaat de gids gemakkelijk mee in de rugzak.

Gerelateerde artikels

 • GR 565 Kempen

  Grote Routepaden

  In het spoor van de gebroeders Snieders

  De inkt van de nieuwste GR-topogids was amper droog of onze reporter knoopte al zijn veters. Langs Kempens mooiste duinen en dennen verkende hij het gedeeltelijk vernieuwde traject van GR 565, het oudste langeafstandspad van Vlaanderen.

  Lees meer

Gerelateerde routes