Deze website gebruikt cookies.

GR tochten Antwerpen

Nieuw item

WAT?

GR Antwerpen organiseert maandelijks een begeleide dagtocht uit een selectie van de mooiste GR-paden in gans België en net over de grenzen. De wandeldata zijn flexibel en aangepast op feestdagen en schoolvakanties. Een bus brengt je vanuit Antwerpen naar het vertrekpunt. Je hebt de keuze tussen een korte wandeling van 18 à 20 km of een langere tocht van 20 à 23 km. Bij de kortere tocht is het tempo lager. Er is een aparte begeleider voor beide. 
De bus volgt je tot aan de plaats van de middagpauze, meestal een café waar picknick is toegelaten mits consumptie, soms een picknickplaats. Na de middag rijd die verder naar het eindpunt en/of wacht ergens onderweg om de deelnemers van de kortere afstand op te pikken. Op het einde is er opnieuw een café waar je voor de terugrit nog iets kunt drinken en het toilet gebruiken. Pauzes van ongeveer 45 min tot max 1 uur. Zorg steeds voor aangepaste kledij, wandelschoenen en stokken. Denk ook aan onze chauffeur en breng je pantoffels mee voor op de bus na de wandeling.

WIE?

De wandelactiviteiten zijn voorbehouden aan wie zich als lid aansluit bij onze vereniging Grote Routepaden. Niet-leden zijn welkom ter kennismaking met de vereniging en de activiteiten. Wie graag blijft meestappen wordt gevraagd zich na maximum 3 tochten in regel te stellen met het lidmaatschap. Dit lidmaatschap geldt per adres, dus voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn.

OPSTAPPLAATSEN?

Vaste opstapplaatsen
- 7u35 Berchem Station: Binnensingel 2600 Berchem. Rijstrook kort in en uitstappen naast de Binnensingel en het plein bij de hoofdingang van het station.
- 7u45 Crowne Plaza  Generaal Le Grellelaan 10 2020 Antwerpen bus halte van De Lijn voor het Hotel

Extra opstapplaatsen
zie wandelkalender De GRote Bus wanneer deze van toepassing zijn.
- 8u15 Geel West (GW) via afrit 23 Bushalte van De lijn
- 8u15 Turnhout West (TC) via afrit 24 Bushalte van De lijn
- 8u15 Kemzeke (KZ) N49 afrit 11 carpool Kemzeke Zuid Reinakkerweg

PRIJS?

Leden: € 18 pp, niet leden: € 20 pp

INSCHRIJVEN?

Jij of je partner moeten lid zijn en je dient steeds vooraf in te schrijven door overschrijving van 18 € pp op de rekening van Grote Routepaden Antwerpen. IBAN = BE94 0015 6270 0514 BIC = GEBA BE BB met vermelding van
(1) tochtdatum
(2) Vaste Opstapplaatsen: Berchem Station = BS of Crowne Plaza = CP
Extra Opstapplaats indien van toepassing zie wandelkalender De GRote Bus
E313 afrit 23 Carpool Geel West = GW
E34 afrit 24 Turnhout Centrum = TC
N49(E34) afrit 11 Carpool Kemzeke Zuid = KZ
(3) aantal personen
(4) GSM nummer of eventueel telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken in geval de bus volgeboekt is.

Je storting moet ten laatste de dinsdag vóór het vertrek op de bovenvermelde rekening zijn toegekomen. Je wordt enkel verwittigd indien de bus vol is. Dan kan je inschrijving naar een volgende tocht worden overgezet of je kan vragen om terug te storten.

ANNULATIE?

Verwittig zo snel mogelijk Ronald Rothwell per tel, sms of mail, ten laatste de dinsdag vóór de tocht. Dan kan je inschrijving worden overgezet naar een volgende tocht of teruggestort. Nadien is er geen terugbetaling of overzetten mogelijk, behoudens uitzonderlijk omstandigheden.

LAST MINUTE?

Vanaf de woensdag tot en met de zaterdag voor een tocht als er nog plaatsen vrij zijn verwittigen wij iedereen in de mailinglijst. Daarna kan je bellen, sms’ n of mailen om je in te schrijven. Laat je opnemen in die lijst en blijf je op de hoogte. Als je mee kan, betaal je op de bus met gepaste geld. Leden betalen 18€. Niet Leden zijn dan ook welkom voor 20€.

VERANTWOORDELIJKHEID?

De tochtleider en deelnemers maken gebruik van de openbare weg als individuele voetganger. Ze stappen bij voorkeur links op de weg achter elkaar, op de uiterste rand van de weg indien geen voet- of fietspad of een gelijkgrondse berm aanwezig is (Wegcode Artikel 42). De tochtleider is geen (groeps)leider zoals opgenomen in de verkeerswetgeving. Hij neemt geen verantwoordelijkheid op inzake verkeer voor de deelnemers. Je wordt uiteraard ook geacht om de regelgeving met betrekking tot bossen, private domeinen, jacht e.a. te respecteren. Inbreuken zijn je persoonlijke verantwoordelijkheid en niet te verhalen op de tochtorganisator.

MEER INFO EN CONTACT?

Voor meer info, contacteer Ronald Rothwell: 
gsm +32 (0) 473 97 97 04  | tel +32 (0) 3 480 80 65 |  e-mail antwerpen@groteroutepaden.be

Naar de wandelkalender van GR Antwerpen