Deze website gebruikt cookies.

Over ons Naar Inhoud

Onderhoud GR-paden

Als GR-markeerder ga je één à twee maal per jaar op pad met het bewegwijzeringsmateriaal (stickers, plaatjes, verf, verfborstel en nog wat klein materiaal) om de bewegwijzering van het toegewezen traject te controleren en indien nodig te "herstellen". Het aanbrengen en onderhoud van deze bewegwijzering verloopt volgens een aantal richtlijnen, die gebundeld staan in onze brochure ‘Markeren kan je leren’ .

Het onderhoud van GR-paden is per provincie georganiseerd. Ervaring leert dat je best in de nabijheid van je deeltraject woont. Meer info over de GR-bewegwijzering en onderhoud vind je ook op deze pagina.

Elke nieuwe vrijwilliger krijgt begeleiding bij de eerste onderhoudsbeurt. Bedoeling is dat de bewegwijzering op het terrein gedurende het ganse jaar in goede conditie blijft. Stickers en verf worden door de regiocoördinator ter beschikking gesteld.

Interesse? Neem contact met onze regiocoördinatoren. Vermeld je contactgegevens, wat meer info over jezelf en je motivatie om vrijwilliger te worden.

Neem contact