GR tochten Oost-Vlaanderen

''

GR Oost-Vlaanderen organiseert maandelijks begeleide GR Treinwandelingen en Vrij(e)dagwandelingen. Ook meerdaagse tochten staan op het programma.

De GR Treinwandeling is eendagtocht op zondag over de mooiste GR-paden in onze streken. De verplaatsing gebeurt met het openbaar vervoer. Iedereen brengt zijn eigen picknick mee.

 De Vrij(e) dagwandelingen  zijn tochten in de dichte omgeving en vinden plaats op vrijdagen, telkens om 10u, tenzij andere vermelding. De afstand bedraagt 15 en 20 km. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen vervoer en brengt  picknick mee.


WIE? Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden.  Niet-leden kunnen mee ter kennismaking.

OPSTAPPLAATS
GR treinwandelingen: We spreken af in het station van Gent St. Pieters, vanwaar we samen verder reizen. Het vertrekuur in Gent varieert per tocht.
Vrij(e)dagwandelingen: Iedereen komt met eigen vervoer naar de afgesproken plaats.

PRIJS
GR treinwandelingen: Per deelnemer en per tocht vragen we een bijdrage in de onkosten van €1 (leden) of €2 (niet leden).
Je betaalt ook zelf je treinticket. Wie regelmatig deelneemt, koopt best een railpass (10 enkele ritten voor de prijs van 83 €, geldig voor 1 jaar). Kom je voor de eerste keer mee, dan kun je mee op het railpass van de begeleiding. Graag een seintje op voorhand.
Vrij(e)dagwandelingen: Kostendelend.

KALENDER
Klik hier voor de data van de tochten georganiseerd door GR Oost-Vlaanderen.

 MEER INFO
GR treinwandelingen:
Johan Maenhout. Bel +32 (0)50 71 39 22 of
Geert Creve. Bel op +32 (0)486 70 89 02 of mail: geert.creve@telenet.be
Vrij(e)dagwandelingen:
William Vyncke. Bel +32 (0)473 52 63 65 of mail william.vyncke@gmail.com

Afbeeldingen