Deze website gebruikt cookies.

De grensroute, een route zonder grenzen!

7 februari 2020

Hilde fietste in juli 2019 de gloednieuwe grensroute, van het Drielandenpunt tot aan de Noordzee. Een aaneenschakeling van diverse landschappen in 5 verschillende provincies met af en toe een ontmoeting met de noorderburen: van de heuvelachtige Voerstreek tot de bossen en heide in de Kempen, door de indrukwekkende haven Antwerpen en vervolgens langs de Kreken in het uitgestrekte Meetjesland. Overal speelde water de hoofdrol. Dat ze tijdens deze route meer zou te weten komen over de dodendraad uit de Eerste Wereldoorlog, was mooi meegenomen.
Hilde maakte er geen race tegen de klok van, ze wilde vooral genieten van al het moois dat ze tegen kwam en maakte er daarom een 10-daagse fietstocht van. Fietsen is leuk en voor iedereen haalbaar.

Kom luisteren naar haar verhaal tijdens de Fiets en Wandelbeurs op 15 en 16 februari in Flanders Expo in Gent. Om 13u geeft ze een lezing in zaal Flex 3.

Producten

 • Grensroute
  • leden: € 18,00
  • niet-leden: € 20,00

Artikels uit Op Weg

 • Grensroute NP 2019 Canon grenspaal 396 Zwin
  De Grensroute, een grensverleggende ervaring

  Exact een jaar geleden lanceerde Grote Routepaden op de Fiets en Wandelbeurs de Grensroute, een gloednieuwe verkenning van het complete Belgisch-Nederlandse grensgebied. Met als extra pigment de ...

  Lees meer

Gerelateerde routes